PIZZA WORLD

PIZZA WORLD

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 627 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Pizza World. Vil du vide mere? Få mere at vide

29 jun 2022 at 22:56 Maden var god
26 jun 2022 at 21:20 Manglede den bestilte dressing til pommes frites. Smagsløs burger desværre...
21 jun 2022 at 19:52 Gode pizza Måtte dog vente 25 min på de var færdig i forhold til den tid jeg bestilte dem
6 jun 2022 at 20:34 Rigtig god mad. Kan klart anbefales
6 jun 2022 at 11:26 Igen super lækker mad fra Pizza World. Min datter har forelsket sig i en spaghettieret, min kone en lækker baconburger, mens min søn og jeg holder os til de fantastiske pizzaer de laver hos Pizza World :-)
5 jun 2022 at 19:44 Total dårlig oplevelse i dag. Da vi bestilte mad ville de blive leveret inden for 60 min. Der gik 96 min inden vi fik vores mad. Børne pizzaen var kold. Så bestemt ikke noget vi anbefaler
30 apr 2022 at 21:45 Bestilte pizza og fik varm pizza efter 20 min leveret - super service. God mad, god levering og super service
24 apr 2022 at 8:21 Har modtage Take away food fra, Pizza World i mange år. Levere hurtig, maden er super god. Kan varmt anbefales.
22 apr 2022 at 22:41 Smagsløs pizza - hurtig betjening
18 apr 2022 at 20:32 God mad, varm og til tiden
10 apr 2022 at 17:18 Ordrene var ikkr korrekt
7 apr 2022 at 19:32 Maden var stort set kold, og smagte derfor ikke så godt som det kunne have. Hvidløgsbrød var blevet tørt pga det.